Australian Open finale 2018: Caroline Wozniacki – Simona Halep live stream

Så er det nu, Caroline! Lørdag formiddag mødes Caroline Wozniacki og Simona Halep i Australian Open-finalen, og du skal selvfølgelig se kampen på live stream.

Wozniacki Live Stream

Caroline Wozniacki skal fortsætte de fine takter, som hun har vist under Australian Open. Hun har kun været i problemer imod Jana Fett, men ellers har hun besejret sine modstandere uden det store besvær.

Det har været lidt anderledes for førsteseedede Simona Halep, som har været ude i nogle hårdere kampe. I semifinalen vandt hun i tre sæt over Angelique Kerber, og det afgørende sæt blev 9-7, så hun har brugt flere kræfter end Wozniacki.

Wozniacki og Halep har mødt hinanden seks gange tidligere, og Caroline har vundet fire af disse kampe. Faktisk har danskeren vundet de seneste tre kampe imod Halep, og det er kun tre måneder siden, at Wozniacki vandt 6-0 6-2 over verdens nummer et.

I forhold til tidligere i karrieren, så er Wozniacki blevet mere offensiv i sit spil, og det er en fornøjelse at se på. Hun spillede fantastisk ved WTA Finals i 2017, som hun vandt for første gang, og det ser ud til, at hun er blevet endnu bedre i 2018.

Du kan live streame Australian Open-finalen mellem Caroline Wozniacki og Simona Halep direkte hos bet365.