Live Stream Simona Haleps kampe

Sponsoreret Artikel

Dansk Tennis live streaming bet365

Simona Halep stormede som en hvirvelvind ind i den sjove ende af verdensranglisten i 2013. Her vandt hun sine seks første turneringer på WTA-touren, hvilket ikke er sket siden, Steffi Graf gik fra nul sejre til syv stykker på en enkelt sæson. De mange sejre gjorde også, at Halep tog nogle gevaldige spring frem af verdensranglisten og ramte top 20 i august 2013 og top 10 i januar 2014. Her har hun været lige siden. Selvom hun endnu mangler at vinde en af de fire store Grand Slams, har hun flere gange vist, at hun kan spille op med de allerbedste. Således har Halep slået verdensettere som; Serena Williams, Venus Williams, Ana Ivanovic, Jelena Janković, Caroline Wozniacki, Li Na, Samantha Stosur, and Petra Kvitová.

 

På vej mod stjernerne

Første gang, at tenniseksperterne for alvor lagde mærke til den rumænske tennispige, var i 2011, hvor hun i første runde af US Open slog Li Na. At Halep så oven i købet gjorde det med en ankelstøtte, gør kun bedriften mere imponerende.

Helt tilbage i 2009 blev sejren i ungdomsturneringen ved Roland Garros grobunden for, at Simona Halep fik blod på tanden i forhold til at prøve kræfter med de voksne. De næste par år brugte hun på at finde sig til rette blandt seniorspillerne og hele tiden lægge flere elementer i sit spil.

I slutningen af 2012 var hun nået så langt, at hun kunne spille med mod topspillerne, og det stod efterhånden klart, at det kun ville blive et spørgsmål om tid, før Halep selv ville være blandt eliten.

Det blev hun året efter, hvor hun som allerede nævnt vandt hele seks turneringer.  Siden da er det bare gået mod stjernerne for den unge rumæner. Simona Halep begyndte 2013 som nummer 47 i verden og sluttede som nummer 11. Den bedrift gav hende også titlen som den spiller, der havde forbedret sig mest igennem året hos både WTA og ESPN.

 

Fast del at tøsekliken

Siden hun røg i top 10, har Simona Halep ikke givet slip, men har for alvor etableret sig som en del af tøsernes eliteklike. Hun har både været i finalen i French Open, vundet sæsonfinalen i Qatar og bevist, at hun er en man skal regne med i mange år endnu.

 

Fra DD til C

En af forklaringerne på den fremgang, som hun har oplevet, skal findes helt andre steder end på træningsbanen. Som 18-årig tog Halep beslutningen om at gennemgå brystreducerende operation således, at forpartiet gik fra en 34 DD til en mere menneskelig 34C. Hendes bryster hæmmede hende simpelthen på banen og gjorde reaktionsevnen langsommere. Nogle vil måske mene, at det er nærmest blasfemi, men faktum er, at hun er gået 450 pladser frem på verdensranglisten, siden hun fik foretaget operationen, og det kan man vidst ikke sige noget til.

Nyheder om Simona Halep


Store skadesproblemer truer Australian Open

Nedtællingen til årets første Grand Slam er gået i gang. Om en uge skal hele tennis-toppen samles i Melbourne for at dyste om Daphne Akhurst-trofæet for kvindernes vedkommende, mens mændene kæmper om Norman Brookes-pokalen. Men turneringen er i alvorlig fare for at misse nogle af sportens største spillere. Der... read more

Fakta

  • Født: 27. september 1991
  • Spillehånd: Højre
  • Professionel siden: 2008
  • Aktiv: Ja
  • WTA rangliste: 3