Live Stream Rafael Nadals kampe

Sponsoreret Artikel

Dansk Tennis live streaming bet365

18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

 

 

Kongen af gruset

Hvis man skal pege på en spiller, der kan kalde sig den endelige ”Konge af gruset”, så kan fingeren kun gå en vej. Rafael Nadal er ”King of clay” og den mest komplette grusspiller, som verden nogensinde har set. Den spanske maskine har knust stort set al modstand, når han står på det røde underlag, og når han stiller op til French Open, så kan alle andre konkurrenter godt gå hjem og lægge sig. Hele ni (!) gange har han vundet i Paris, hvoraf den første titel kom i 2005, da han stillede op for første gang som teenager. Dermed tangerede han Pete Sampras´ rekord, da han som 19-årig vandt US Open. I 2005, 2006, 2007, 2008 var han ganske enkelt suveræn på Rolland Garros, indtil en svensker ved navn Robin Söderling sensationelt slog ham ud i 2009. Han vendte dog tilbage og snuppede titlen i 2010, 2011, 2012, 2013 og 2014, hvilket gør ham til den mest vindende spiller af en Grand Slam i historien.

Golden Slam

Det er dog ikke kun på grus, at Nadal har excelleret sin store kunne. Især 2008 var et jubelår for venstrehåndsspilleren, da han endelig fik ram på Roger Federer i Wimbledon. Efter to finalenederlag i træk detroniserede han mesteren i en kamp, som af mange betegnes som den bedste nogensinde. 9-7 vandt han i femte sæt og kunne endelig løfte trofæet, og han vandt også til overflod guld ved de olympiske lege i Beijing. Da han senere også vandt Australian Open i 2009 og US Open i 2010 opnåede han således en ”Golden Slam”, hvilket inkluderer alle fire Grand Slams og en OL-guldmedalje. Kun André Agassi har foreløbigt gjort det før ham. Med genindtagelsen af French Open-tronen i 2014 blev han den første spiller til at vinde mindst en Grand Slam i 10 år i træk, hvilket overgår mestre som Bjørn borg, Pete Sampras og Roger Federer, som kun har vundet otte år i træk.

De mange skader

Nadal, som er nevø til Miguel Angel Nadal, ex-Barcelona og det spanske landshold, bliver trænet benhårdt af en anden onkel, Toni Nadal, som altid er tilstede, når hans protegé spiller. Hans fysiske spillestil passer godt til grus, og han kan om nogen slide en modstander op med sine tunge grundslag. Desværre giver det ham nogle voldsomme skader, og især ryg og knæ har været ramt i de senere år. Han er derfor dumpet ned ad verdensranglisten, og i 2015 måtte han for anden gang på 11 år give fortabt ved French Open, da han blev slået i finalen af Novak Djokovic. Men som med konkurrenten Roger Federer skal man aldrig afskrive Nadal, som altid er parat til svinge sin venstre hammer.

Nyheder om Rafael Nadal


Overskuds-Djoko tordner imod finalen

Det er ikke mange dage siden, at DR’s tennisekspert Per Colstrup Vinkel argumenterede for, at det ikke bliver Novak Djokovic, som vinder French Open i år. – Resultaterne har været snorlige, men han har ikke set så godt ud. Djokovic har været irriteret, frustreret og utilfreds med sit spil.... read more

Hvem vinder French Open?

Så er det lige ved at være tid til årets anden Grand Slam. Fra søndag d. 22. maj og to uger frem skal verdens bedste tennisspillere samles i Paris for at dyste om at være den stærkeste på det orange grus. Du kan stream alle kampe fra French Open... read more

Fakta

  • Født: 03. juni 1986
  • Spillehånd: Venstre
  • Professionel siden: 2001
  • Aktiv: Ja
  • ATP rangliste: 10