Tennisspillere

Hold dig opdateret med alle de seneste nyheder om danske og internationale tennisspillere. Læs deres biografi, opdateringer, og find ud af hvor du kan streame deres kampe online ganske gratis.

Danske Tennisspillere

De danske topspillere svinger deres tennisketchere verden over, og med denne oversigt præsenterer vi dig for de bedste spillere, vi har at byde på. Dermed får du et indgående kendskab til vore nuværende og kommende stjerner i denne vidunderlige sport. Vidste du, at Caroline Wozniacki er født i eventyrbyen Odense? At Frederik Løchte Nielsen kun kom med på et wild card, da han vandt Wimbledon? Og at Karen Barbat blev født i det år, hvor André Agassi vandt selvsamme turnering?


De bedste danske tenniskvinder

De bedste danske tennismænd

Caroline Wozniacki

Danmarks i særklasse bedste tennisspiller. To Grand Slam finaler er det blevet til samt masser af ATP-titler. Hun indtog førstepladsen på verdensranglisten 11. oktober 2010 og holdt positionen i 67 uger. Læs mere om Caroline Wozniacki.

Frederik Løchte Nielsen

Danmark fik i 2012 sin første mester i Wimbledon, og det blev lidt overraskende Frederik Løchte Nielsen. Han var ukendt af den danske befolkning, men blev hurtigt voldsom populær efter den fornemme sejr. Læs mere om Frederik Løchte Nielsen.

Karen Barbat

Den højrehåndede spiller fra Aalborg har hele otte titler på CV´et. De er kommet i de mindre Future-turneringer, men vi snakker immervæk om præmier på $ 50.000. Læs mere om Karen Barbat.

Martin Pedersen

Holbæk var stedet, hvor Martin Pedersen for første gang slog til de gule tennisbolde. Grundet hans røde hårfarve og kærligheden til Roger Federer bliver han kaldt ”Røde Roger”. Har stoppet den internationale karriere, men er stadig at finde på Davis Cup holdet. Læs mere om Martin Pedersen.

Mai Grage

Det kan godt være, at hun har droppet den internationale karriere, men hun er stadig blandt de bedste på nationalt plan. Læs mere om Mai Grage.

Mohamed Shabib

I 2013 løb han med titlen som Årets Sportsnavn i postnummeret 2700. Mohamed Shabib er, udover at være tennisspiller, også en mand med skarpe holdninger. Læs mere om Mohamed Shabib.


Udenlandske tennisspillere

Vi elsker, når de store mestre mødes i vanvittige finaler, og det er der rig mulighed for i den internationale tennisverden. Mængden af verdensklassespillere er kæmpestor, og du kan læse om nogle af de allerstørste profiler lige her.

På den måde er du klædt godt på i det hvide tennistøj, når du skal følge den næste Grand Slam. Vidste du, at Roger Federer har været i 10 Grand Slam finaler i træk, at Rafael Nadal har vundet en ”Golden Slam”, at Simona Halep gik 450 pladser frem på verdensranglisten efter en brystreduktion, og at Maria Sharapova vandt Wimbledon som 17-årig?


De bedste internationale tenniskvinder

De bedste internationale tennismænd

Serena Williams

Hun kaldes ”The Queen of the court” og intet kælenavn kunne være mere passende på Serena Williams, der bliver ved med at udfordre opfattelsen af, hvad man kan som tennisspiller. Læs mere om Serena Williams.

Novak Djokovic

Den serbiske verdensetter betragtes af mange som den mest komplette spiller af alle. Hans tunge grundslag kan drive modstanderne til vanvid, og han er den spiller, der har tjent flest penge på en enkelt sæson. Læs mere om Novak Djokovic.

Petra Kvitová

På en god dag kan Petra Kvitová slå alle. Hun slog sit navn fast, da hun vandt Wimbledon i 2011 og gentog bedriften i 2014. Yndlingsunderlaget er græs, men hun kan være på alle underlag. Læs mere om Petra Kvitová.

Roger Federer

Måske den bedste spiller verden nogensinde har set. Har en usædvanlig kælen teknik, som bringer tankerne tilbage på legender som John McEnroe og Pete Sampras. Er den spiller i verden, der har vundet flest Grand Slams. Læs mere om Roger Federer.

Simona Halep

Hun stormede ind på nethinden hos tennisfolket i 2013, hvor hun som helt ukendt vandt seks turneringen på WTA-touren. Siden da er det kun gået mod stjernerne for den rumænske piger. Læs mere om Simona Halep.

Andy Murray

Har indlagt sig uvisnelig hæder ved at blive den første brite, der vandt Wimbledon i 77 år. Er blandt de største spillere i verden og kan måske overgå de nuværende levende legender. Tog også olympisk guld på hjemmebanen ved OL i London i 2012. Læs mere om Andy Murray.

Maria Sharapova

Maria Sharapova er verdens største sportsbrand. Hun har hele pakken, og siden hun vandt Wimbledon i 2004, har de store firmaer stået i kø for at blive sat i forbindelse med russeren. Læs mere om Maria Sharapova.

Rafael Nadal

Den ultimative konge af gruset. Hele ni gange har han vundet French Open, og han er også indehaver af en Golden Slam, hvilket betyder, at han har vundet alle fire Grand Slams og en OL-guldmedalje. Er kendt for sin fantastiske fysik og stærke venstrehånd. Læs mere om Rafael Nadal.