Live stream Roger Federers kampe

Sponsoreret Artikel

Dansk Tennis live streaming bet365
18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Den bedste af dem alle

Tennissportens elegantiér. En gentleman på græs. Og måske den største spiller verden nogensinde har set. Roger Federer er på alle måder en spiller, som ingen kan have noget imod. Han spiller vidunderlig tennis, og så er han så gennemsympatisk, at selv Mahatma Gandhi blegner en lille smule ved siden af schweizeren.

Det er da også svært at pege fingre af en mand, der har ligget nr. 1 på ATP-verdensranglisten i 302 uger, har vundet 17 Grand Slams, er syv-dobbelt champ ved Wimbledon (sammen med Pete Sampras) og fem-dobbelt champ ved US Open (sammen med Samparas og Jimmy Connors), har været i 10 Grand Slam finaler i træk, har været i 18 ud af 19 finaler fra Wimbledon 2005 til Australian Open 2010 og meget, meget mere.

Selv OL har han vundet, så der er vel ikke mere at vinde for Federer. Alligevel bliver han (heldigvis) ved med at spille og vinde, selvom han er ved at komme lidt op i alderen i forhold til konkurrenterne.

Wimbledon blev hans baghave

Allerede i 1998 begyndte han at vise sig frem og vandt Wimbledon for juniorer i både single og double, og det skulle gå hen og blive hans yndlingsturnering over dem alle.

I 2003 vandt han den første gang som senior med en sejr over Mark Philippoussis, mens han året efter slugte hele tre Grand Slams. Efter sejren i Australian Open over Marat Safin tog han førstepladsen på verdensranglisten og siden fulgte sejre i Wimbledon og US Open.

De næste par år skulle dog gå hen og blive helt vanvittige og har været med til at udnævne King Fed som den måske bedste spiller i verdenshistorien.

Endelig French Open

Især i 2006 imponerede schweizeren ved at nå alle fire Grand Slam finaler med tre sejre til at følge. Kun Rafael Nadal kunne slå Federer i French Open, men det var nok til at leve med.

Federer vandt 12 ATP-titler, hvilket var det højeste siden John McEnroe i 1984. Desuden var han i 16 ud af 17 finaler i de turneringer, han deltog i og havde en rekord på 92-5 i vundne kampe, hvilket var en tangering af Ivan Lendls statistik fra 1982.

I 2009 fik han dog endelig French Open på cv´et, da han besejrede svenske Robin Söderling i finalen, og da han vandt Wimbledon, nåede han op på 15 Grand Slam, hvilket slog legenden Pete Sampras´ rekord med en enkelt Slam.

Klub 1000

De senere år har en gruppe unge mænd dog sat en stopper for Federers indhug i diverse titler, og derfor var det perfekt for schweizeren, da han i 2012 kunne snuppe Wimbledon-titel nummer syv og dermed lægge sig op på siden af Pete Sampras som den mest vindende i turneringen.

Siden nåede han også finalen i 2014, men måtte give fortabt til Novak Djokovic.

Han har dog en del gode år i sig endnu, og i 2015 kunne han fejre sin sejr nummer 1000 og kom dermed i fornemt selskab med Jimmy Connors og Ivan Lendl.

 

Nyheder om Roger Federer


Hvem vinder French Open?

Så er det lige ved at være tid til årets anden Grand Slam. Fra søndag d. 22. maj og to uger frem skal verdens bedste tennisspillere samles i Paris for at dyste om at være den stærkeste på det orange grus. Du kan stream alle kampe fra French Open...

Yes! Konge-semifinalen er sikret

Der er serve-ret en super lækkerbisken, når den ene semifinale skal spilles ved Australian Open i herreafdelingen. Det er nu en kendsgerning, at verdensetteren Novak Djokovic møder Grand Slam-rekordholderen Roger Federer i en vanvidskamp. Djokovic havde ingen problemer med japanske Kei Nishikori, der blev besejret i tre sæt med...

Fakta

  • Født: 08. august 1981
  • Spillehånd: Højre
  • Professionel siden: 1998
  • Aktiv: Ja
  • ATP rangliste: 2