Live Stream Serena Williams kampe

Skuffelsen over at misse en ægte Grand Slam sendte Serena Williams på tidlig sommerferie. Nu får hun chancen igen, og du kan se alle Serena Williams kampe live stream!

Det er ikke for sjov, at Serena Williams kaldes ”The Queen of the Court”. Tallene taler sit tydelige sprog og fortæller, at Serena bare er en klasse over alle andre inden for kvindetennis. I starten var hun mest kendt som lillesøster til Venus Williams, men det stod hurtigt klart, at Serena var meget mere end sin søsters, søster.

Dansk Tennis live streaming bet365
18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

 

Fars piger

Sammen med familien flyttede hun til Californien, så hun sammen med Venus kunne gå på Rick Maccis berømte tennisakademi, der gennem generationer har spyttet verdensstjerner ud i samme omfang, som John McEnroe smadrede ketsjere.

Men søstrene Williams barndom var ikke helt som alle andre. I modsætning til hvad man skulle tro, spillede pigerne ikke ret meget som små, da det var magtpåliggende for deres far, at de skulle have en barndom. Ligesom dengang fungerer han fortsat som træner for Serena Williams.

 

Nummer et i verden

1999 blev året, hvor hun for alvor brød igennem alene. Sammen med Venus vandt hun French Open i double, men US Open blev den helt store triumf, da Serena vandt både i double, men samtidig sikrede sig sin første Grand Slam som singlespiller. Herfra gik karrieren kun en vej, indtil hun i 2002 ramte placeringen som nummer 1 på verdensranglisten for første gang. 2002 var i det hele taget et jubelår for Serena, hvor hun i alt kun tabte fem kampe. Til gengæld var hun helt ustyrlig i de fire Grand Slams og blev den kun femte kvinde til at have alle fire titler på en gang.

Helt fra starten har hun været kontroversiel på alle måde lige fra hendes temperament til hendes valg af outfits. I 2002 kom hun blandt andet til US Open i en sort catsuit i lycra. Både tøj og temperament er dog blevet mere mildt med årene.

Man kan ikke beskæftige med Serena Williams uden at nævne hendes enorme fysik, der på mange måder er hendes bedste ven, men også kan være hendes værste fjende.

En Serena i topform er ikke til at have med at gøre. Hun kan serve hårdere end en hest kan sparke og server fuldt på højde med de fleste af herrespillerne.

Men alle de muskler vejer, og det er hårdt, når man både vil spille double og single, og det vil Serena.

 

Den store nedtur

I 2005 bøvlede Serena med forskellige skader, og hun sluttede uden for top 10 for første gang siden 1998. Efter at være slået ud af Australian Open i 2006 fortalte hun til pressen, at det nederlaget skyldtes skader. Men i virkeligheden var det hendes sind, som gjorde mest ondt, og de næste seks måneder sloges hun med en depression i stedet for modstanderne på banen.

I 2007 var hun dog tilbage igen og vandt Australian Open på trods af, at hun var småtyk og ude af form. Det var i øvrigt hendes første turneringssejr siden Wimbledon 2005.

Siden da har hun ikke set sig tilbage og fremstår i dag som en spiller, der på alle måder sætter nye standarter for, hvad der kan lade sig gøre på en tennisbane. Hun er for gammel og for tung, men ligner på igen måde en spiller, der er på vej til at stoppe.

Serena har allerede skrevet sig ind i tennishistorien. Spørgsmålet er kun hvor mange sider kapitlet skal være på.

Nyheder om Serena Williams


Overskuds-Djoko tordner imod finalen

Det er ikke mange dage siden, at DR’s tennisekspert Per Colstrup Vinkel argumenterede for, at det ikke bliver Novak Djokovic, som vinder French Open i år. – Resultaterne har været snorlige, men han har ikke set så godt ud. Djokovic har været irriteret, frustreret og utilfreds med sit spil.... read more

Hvem vinder French Open?

Så er det lige ved at være tid til årets anden Grand Slam. Fra søndag d. 22. maj og to uger frem skal verdens bedste tennisspillere samles i Paris for at dyste om at være den stærkeste på det orange grus. Du kan stream alle kampe fra French Open... read more

Venus tilbage i Indians Wells efter 15 år

Det er 15 år siden, at Venus Williams sidst stillede til start ved Indian Wells. Dengang i 2001 måtte hun trække sig med en knæskade, 20 minutter inden hun skulle spille semifinale imod hendes søster, den dengang 19-årige Serena Williams. Finalen blev præget af voldsomme buuh-råb ned imod Serena,... read more

Fakta

  • Født: 26. september 1981
  • Spillehånd: Højre
  • Professionel siden: 1995
  • Aktiv: Ja
  • WTA rangliste: 1