De Største Tennisturneringer

Den moderne tennis blev udviklet på universitetet i Birmingham mellem 1859 og 1970. Lige så stille har sporten bredt sig således, at der i dag spilles tennis over hele verden. I 1877 afviklede man Wimbledon før første gang. Sidenhen er de tre andre Grand Slams fulgt efter. Året igennem underholder spillerne os, mens de kæmper om hæder og trofæer. Lige meget om du er til WTA, APT eller de store Grand Slams, så finder du al den information om de forskellige tennisturneringer her på siden.

Se tennis livestream

Regler & Vilkår

Dansktennis viser sammen med Bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år.
Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos Bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via Bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos Bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig.
For at anvende tjenesten Live Billeder skal du logge ind og have midler på din konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu