Av! Caroline nede som nummer 17

2015 har selvsagt været et rigtigt lorteår for Caroline. Hun startede med at ligge godt til og var i slutningen af sommeren helt fremme som nummer fem på verdensranglisten i forbindelse med US Open. På grund af Maria Sharapovas afbud var danskeren seedet som nummer fire i turneringen, og hermed lå det hele klar til, at hun skulle forsvare sin finaleplads fra året før.

Men US Open blev turneringen, hvor helvede frøs til. Ikke kun for Caroline, som røg ud allerede i anden runde, men også for Serena Williams, der højst overraskende måtte se finalen fra tribunen.

Det tidlige exit gjorde ondt på Wozniackis rangering og efterfølgende problemer med fysikken gjorde først, at hun røg ned som nummer 11, dernæst missede sæsonfinalen Singapore for så nu at ryge helt ned som nummer 17 på ranglisten. Sidst hun var placeret så lavt, var i de frygtelige måneder efter bruddet med Rory McIlroy. Det var i marts 2014, hvor Caroline var nede og runde en placering som nummer 18 på verdensranglisten.

Dengang kom hun stærkt tilbage og var i løbet af efteråret tilbage i toppen. Lad os håbe, at hun genfinder både form og fysik i 2016.