Caroline klar til US Open

Det er ikke mere end et par dage siden, at Caroline Wozniacki kunne fejre sit 10 års jubilæum som professionel tennisspiller.

Den 20. juli var det nemlig 10 år siden, at hun tabte til schweizeren Patty Schnyder i to sæt i sin første professionelle kamp nogensinde. Sidenhen har de to kvinders karrierer gået i hver sin retning, og mens man uge efter kan følge Caroline Wozniacki live stream, er Schnyder gået på tennismæssig pension. Eller er hun? For rygtet siger, at pengene er brugt, og at schweizeren planlægger at gøre comeback på  WTA-touren.

I disse uger holder den danske tennisdarling ferie, og vi ser hende først i aktion ved Rogers Cup Montreal i Canada. Turneringen begynder d. 10. august og er en af opvarmningsturneringerne til årets sidste Grand Slam, US Open.

Noget kunne altså tyde på, at Caroline Wozniacki satser benhårdt på at gentage sidste års finaledeltagelse, hvor hun spillede et brag af en kamp og tabte sin bedste veninde Serena Williams.

Men mens hun selv holder lav profil på WTA-turen, er der alligevel ikke stille omkring hende alligevel. Således har den modebevidste tennisspiller netop afsløret den kjole, hun skal spille i til US Open. Den er endnu engang et samarbejde med Stella Mccartney og Addidas, som har lavet tøj til hende siden 2009.

Du kan se kjolen her

Når det går løs i New York, kan du kan følge; Caroline Wozniacki, Serena Williams, Petra Kvitová, Simona Halep og naturligvis Maria Sharapova på US Open live stream.