Caroline taber i Doha og kritiseres af sponsor

I flere måneder har tennisfans kunne følge med i Caroline Wozniackis deroute på verdensranglisten. Som tingene er nu, er hun ude af top 20, og der er ikke noget som tyder på, at der bliver lavet om på den situation lige foreløbig.

Onsdag måtte hun se sig slået i tre sæt af russeren Elena Vesnina, der vandt 7-5, 5-7, 6-3 efter to timer og 40 minutters spil. Vesnina ligger nummer 118 i verden!

Men det er ikke det eneste uvejr, som den danske stjerne er i. I sidste uge meldte hun afbud til Dubai Open på grund af en knæskade, og den beslutning møder nu kritik af turneringsdirektør for Dubai Duty Free Tennis Championships.

– Vi taber en masse penge, og så mister vi desuden en af vores brand-ambassadører. Vi sætter meget stor pris på, hvad hun har gjort for os tidligere. Det har hun virkelig gjort godt. Hun kom til alle vores begivenheder og var meget dedikeret. Men i år er det hele kollapset. Det er virkelig skidt, udtaler han til 360°.

Caroline Wozniacki har i årevis været sponsoreret af Dubai Duty Free, og sammen med Ana Ivanovic har hun optrådt som såkaldte ambassadører.