Caroline ny nummer fire i verden!

Der er som regel ikke noget, som er så skidt, at det ikke er godt for noget. Således rykker Caroline Wozniacki frem som nummer fire på verdensranglisten på trods af, at hun ikke har formået at spille sig videre fra sin første kamp i nogen af de tre seneste WTA-turneringer, hun har deltaget i.

Og timingen kunne ikke være meget bedre. Det er nemlig denne uges rangliste, som danner grundlag for seedningerne til årets sidste grand slam-turnering, US Open, der spilles i næste uge.

Hermed ser det ud til, at den 25-årige dansker kan se frem til at blive seedet til at nå semifinalen, hvilket naturligvis vil være en fordel i forhold til lødtrækningen.

Ikke spillet siden Wimbledon

Grunden til Wozniackis fremgang på verdensranglisten er, at Petra Kvitova ikke har spillet en turnering siden Wimbledon i juni.

I det hele taget bliver der rykket godt og grundigt rundt i toppen af hierarkiet her op til US Open. Også Simona Halep fra Rumænien er rykket en plads frem, så hun nu er nummer to i verden. Russiske Maria Sharapova er rykket ned på tredjepladsen.

Hos herrerne forholder tingene sig mere i ro. Her er det fortsat Novak Djokovic, som er nummer et på verdensranglisten, mens Roger Federer og Andy Murray indtager henholdsvis nummer to og tre.