Caroline on fire!

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki fortsætter med at imponere under årets sidste Grand Slam, US Open.

Hun er nede som nummer 74 i verden, men det holder hende bestemt ikke tilbage. Den tidligere verdensetter er nu i kvartfinalen ved US Open efter en fremragende turnering, som ingen havde set komme fra hendes side.

I ottendedelsfinalen var hun oppe mod det 21-årige amerikanske stjerneskud Madison Keys, som var seedet otte ved turneringen og dermed naturlig favorit mod den fem år ældre dansker.

Amerikanerne spillede med høj risiko, da han smadrede løs på alle bolde, men danskeren holdt hovedet koldt kampen igennem og lod modstanderen lave mange fejl kampen igennem.

I første sæt var Wozniacki foran 4-1 og 5-2, inden hun kunne serve sættet hjem med 6-3.

Kølige Caroline

Danskeren brød amerikaneren i første hug, blev brudt tilbage, men fik endnu et brud, og så holdt de to spillere ellers deres egen serv kampen igennem.

Dermed kunne Wozniacki serve kampen hjem, og hun var da også foran 30-0, inden en dobbeltfejl hjalp Keys på 30-30. Hun sluttede dog af med at hamre bolden i nettet, og dermed kunne Miss Sunshine sikre sig adgang til kvartfinalen med 6-3, 6-4.

Dermed skal hun nu op imod lettiske Anastasija Sevastova, som er nummer 48 i verden.

Et hårdt år for Wozniacki

Om kampen mod Keys sagde Wozniacki følgende til tennis.com:

Jeg vidste, at han i den første kamp kom tilbage efter at have været nede, og at han var bagud 1-5 i hendes seneste kamp og vandt. Jeg vidste, at hun ikke ville give op, og at hun ville gå efter de store point.

Det har ikke været Wozniackis år, men hun er lykkelig for at være der, hvor hun er nu:

Det har været et hårdt år, men at være her i kvartfinalen er helt fantastisk. Jeg kan næsten ikke tro, at jeg er her. Ja, jeg var ret nervøs i den sidste kamp. Jeg tænkte: ”Bare serv. Hold spillet i gang. Få nogle førsteserver ind”. Og det gjorde jeg så.

Nu skal hun så op imod Sevastova, som hun slog ved Australian Open tilbage i 2011.

Jeg har spillet en hård kamp mod hende tidligere. Hun tog en pause for nogle år siden og kom tilbage sidste år. Det bliver en god oplevelse, og jeg er bare lykkelig over at få endnu en kamp.