Caroline Wozniacki i kvartfinalen i French Open 2017!

Caroline Wozniacki har spillet et flot French Open I 2017, og danskeren skal nu spille kvartfinale imod lettiske Jelena Ostapenko. Det sker efter, at hun flot slog Svetlana Kuznetsova 6-1, 4-6, 6-2. Ostapenko er et af de helt store talenter på WTA-touren, men Caroline bør have rutinen til at slå hende.

Wozniacki French Open 2017

Dårlig statistik mod Ostapenko

Caroline Wozniacki og Jelena Ostapenko har mødt hinanden tre gange før, og danskeren har endnu ikke vundet en kamp. Første møde var i New Haven, hvor letten vandt relativt sikkert i to sæt. De har også mødt hinanden to gange på grus, som normalt ikke er Wozniackis yndlingsunderlag.

I Charleston vandt Ostapenko 6-2, 6-4, men det var meget tæt sidst de mødtes i Prag, hvor Ostapenko vandt efter tre lange sæt.

Woznacki har spillet en flot turnering

Det er nogle år siden, at Caroline Wozniacki har befundet sig øverst på toppen på WTA-touren, men der er håb forude. I første runde mødte hun Jaimee Fourlis, og det skulle vise sig at blive en tæt kamp, som Caroline vandt i tredje sæt med 6-2.

Herefter mødte hun canadiske Francoise Abanda, som hun besejrede uden at tabe et parti. I tredje runde slog hun Catherine Bellis i tre sæt inden hun mødte den russiske stjerne Svetlana Kuznetsova. Caroline vandt uden de store problemer, og nu venter en spændende kvartfinale imod Ostapenko.

Ostapenko er stormet frem

Jelena Ostapenko er et nyt navn på den internationale tennisscene, men vi kommer til at høre mere om hende. Hendes største præstation var i Charleston, hvor hun tabte finalen til Daria Kasatkina. På vejen til finalen slog hun blandt andre Woznacki ud i to sæt, og hun virker til at føle sig hjemme på det franske grus.

Wozniacki Live Stream