Djoko dukket i Dubai

De seneste år har Novak Djokovic været komplet ustyrlig på en tennisbane, hvor han i lange perioder har været aldeles overvindelig og har hevet titler til sig i sammen tempo, som Kim Kardashian lægger selfies på nettet.

Djoko var da også kæmpe favorit til at vinde Dubai Tennis Championships, men det bliver der ikke noget af. Serberen trak sig nemlig fra semifinalen efter at have tabt første sæt til med 6-3 til spanske Feliciano Lopez.

Det er ellers en turnering han har vundet fire gange tidligere, men denne gang satte en øjeninfektion en stopper for hans videre deltagelse.

Buhet ud af tilskuere

Efter kampen var tilskuerne ikke tilfredse med kampen forløb, og der lød kraftige buh-råb ned imod Djokovic, som dog ikke tog sig meget af de utilfredse tilskuere.

  • Det er et problem med øjnene, fortalte Djokovic efter kampen ifølge tennis.com, da iført solbriller talte med pressen.
  • Jeg har haft det siden jeg kom til Dubai, men de seneste dage er, det bare blevet værre. Men jeg håber, at det er gået over om nogle dage, forklare verdensranglistens nummer et.

De seneste 17 gange han har deltaget i en turnering er det ellers endt med en plads i finalen. Hermed var Djoko kun en enkelt finaleplads fra at tangere Ivan Lendl’s rekord med 18 finaler i streg. Men nu må regnskabet altså starte forfra.