Djokovic vinder US Open

Der var aldrig rigtig nogen tvivl om hvem der ville vinde US Open. Verdensranglistens nummer et, Novak Djokovic viste nok engang, at han er den bedste tennisspiller i verdens lige nu. Serberen vandt finalen i fire sæt med cifrene 6-4, 5-7, 6-4, 6-4 over Roger Federer.

Efter kampen var Federer da også fuld af beundring over for sin sejrherrer, om end han var skuffet over ikke selv at stå med den store pokal.

-Han viste, hvad der skal til for at vinde denne kampen og fortjener ros for det. Jeg er meget skuffet over, at jeg ikke klarede at tage ham denne gang, for jeg havde virkelig chancen, men Novak spillede godt, mener Federer.

Samtidig forsikrede schweizeren om, at dette næppe var hans sidste US Open.

– Jeg føler, at mit spil bevæger sig i den rigtige retning. Det kan jeg sige, fordi dette er den første finale, jeg spiller her siden 2009. Desuden elsker jeg denne sport og føler fortsat, at jeg har meget at give.

– Og en ting til, vi ses her næste år. Jeg skal nok komme tilbage. Jeg håber også, at I vender tilbage, lød det fra schweizeren rettet mod publikummet i New York.