Efter skuffende sæson. Hvad skal Caroline nu?

Det var med stor optimisme, at Caroline Wozniacki gik i gang med 2015. Den anden halvdel af 2014 havde hun rejst sig oven på bruddet med Rory McIlroy, og hun havde spillet sig tilbage i top fem på verdensranglisten fra at have været helt nede og vende på en placering som nummer 18.

Men 2015 har langt fra kunnet leve op til forventningerne. Caroline har været plaget af skader og har haft svært ved at komme ind i en god stime rent spillemæssigt. Det har sat sig på selvtilliden og kostet på ranglisten, hvor hun for første gang siden 2008 slutter uden for top 10.

25 år og færdig?

Men betyder hendes aktuelle placering, at danske tennisfans skal holde op med at drømme om at se deres darling vinde en Grand Slam? Nej, siger eksperterne, så langt er de enige, men så stopper det også.

Ifølge Ekstra Bladets Troels Christensen er løsningen at sende Caroline på ferie, så hun kan få ladet batterierne op og få styr på fysikken. Af samme grund mener han, at det er en fejl, hvis hun deltager ved turneringen i Linz.

  • Caroline burde virkelig gå på ferie nu i stedet for at stille op til turneringen i Linz i næste uge.

Det er synd for Wozniacki, at hun på skift har været ramt af sygdom og skader og derfor aldrig fandt sit topniveau i en sæson til glemmebogen.

Men for at gøre 2016 til en sæson med modsat fortegn, bør hun nu smide benene op, lade sin krop hele og lade de mentale batterier på ny, skriver den rutinerede tennisjournalist på eb.dk.

Men her er han direkte uenig med en af hendes tidligere trænere Michael Mortensen. Han håber i stedet at turneringen kan give hende et nyt boost, som hun kan bygge videre på i næste sæson.

– Hun mangler kampe lige nu, og hvis hun kan få succes i Linz, vil det være befordrende for hende, udtaler han til TV2 Sporten.

Som tingene ser ud nu, spiller Caroline i Linz og måske også i Moskva ugen efter.