Eksperter frygter for Caroline

I nat dansk tid tager Caroline Wozniacki hul på 2016-sæsonen, når hun spiller sin første runde-kamp mod montenegrinske Danka Kovinic i WTA-turneringen i Auckland. Ved samme turnering deltager også Venus Williams, Ana Ivanovic og Svetlana Kuznetsova.

Turneringen er en del af forberedelserne til årets første Grand Slam, Australian Open, der begynder senere på måneden.

Her har Caroline meldt ud at hendes mål som minimum at kunne gentage den plads i semifinalen, som hun opnåede tilbage i 2011.

Men selvom danskeren altså selv er voldsomt optimistisk forud for den kommende sæson, er flere eksperter, som Ekstra Bladet har været i kontakt med, af en helt anden opfattelse. Blandt tvivlerne er den belgiske tennisekspert og journalist Filip Dewulf.

– Jeg er bange for, at jeg må skuffe de danske tennisfans, for jeg forventer ikke meget af Caroline i 2016. Hun vil hente sine gode resultater, men jeg ser hende ikke længere i favoritfeltet til grand slams, som jeg gjorde det for godt et år siden. Nu fornemmer jeg, at hun er blevet overhalet af spillere som Bencic, Keys, Muguruza, Pliskova og andre, lyder vurderingen.

Det er d. 16. januar, at det går løs ved Australian Open, og du kan se alle kampene live på Australian Open live stream!