Eksperter ryster på hovedet af Wozniacki

Man kan åbenbart ikke gøre alle tilfredse.

En masse fans, primært mænd, har været ved at falde over af benovelse, efter at Caroline Wozniacki lod sin krop bodypainte og efterfølgende fotografere.

Men flere eksperter er uforstående overfor, at hun blev slået tidligt ud i Skt. Petersburg, meldte fra til en turnering i Dubai, men har tid til photoshooting med Sports Illustrated. Her er et udpluk af kritikken hos B.T.:

– Det er et mystisk signal, hun udsender, siger den tidligere danske tennislandsholdsspiller Peter Bastiansen og tilføjer:

– Caroline udtaler gang på gang, at hun vil have succes ved OL og i Grand Slam-turneringerne. Men skal man have det, skal hun restituere, hvis hun er skadet, eller træne, hvis hun er klar. Man bliver altså ikke en bedre tennisspiller, hvis man hellere vil nyde det søde liv med klap på skuldrene ved cocktail parties. Jeg synes altså, at man som professionel tennisspiller, skal koncentrere sig om sit job og ikke om unødvendige PR-opgaver. Måske skulle Wozniacki i stedet overveje at tage en længere skadespause? Hun har nævnt, at hun plages af et springerknæ. En sådan tager mellem tre og seks måneder at få has på, siger han.

– Jeg har altid betragtet Wozniacki som en ambitiøs sportskvinde. Vi må tro på det, hun siger. Altså, at hun er knæskadet. Ellers virker det useriøst, at hun hellere vil i rampelyset i USA end spille turnering i de Forenede Arabiske Emirater, siger Jonas Arnesen fra Svenska Dagbladet.

Wozniacki får dog lidt opbakning fra sin ex-træner Michael Mortensen, som godt kan forstå sin tidligere protegé:

– Hun er ung og søger sjove oplevelser. Hvis deltagelsen i Sports Illustrateds ’swimsuit’-udgave kan være med til at give hende adspredelse i en hektisk hverdag, synes jeg kun, at det er godt.

Caroline Wozniacki er faldet til plads nummer 19 på verdensranglisten og deltager næste gang i turneringer i Qatar og Mexico fra d. 21. februar til d. 6. marts.

Du kan se de “famøse” billeder her.