Fin US Open-lodtrækning til Caroline

På mandag starter årets sidste Grand Slam US Open. Her skal Caroline Wozniacki forsøge at forsvare den finaleplads fra sidste år, hvor hun mødte sin bedste veninde Serena Williams.

I år har den fjerdeseedede dansker fået en fornem lodtrækning til turneringen i New York.

Der venter nemlig overkommelig modstand i de første runder. Wozniacki indleder mod den amerikanske wildcard-spiller Jamie Loeb, der er placeret helt nede som nummer 411 på den aktuelle verdensrangliste.

Hvis det ender med den forventede sejr, skal danskeren møde enten en anden amerikaner Christina McHale, der ligger nummer 59 i verden eller tjekken Petra Cetkovska, som er nummer 149.

16.-seedede Sara Errani venter formentlig i fjerde runde og tegner til at blive den første alvorlige styrkeprøve, men på papiret er det en modstander, som Caroline har det fint imod. Italieneren nåede i 2012 semifinalen i US Open, men Wozniacki fører 3-1 i indbyrdes kampe.

Lever Caroline Wozniacki op til forventningerne, bliver det i kvartfinalen at det for alvor bliver spændende. Her venter formegentlig femteseedede Petra Kvitova, mens verdensranglistens nummer to, rumæneren Simona Halep, venter i semifinalen.