Fremgang for Caroline

For første gang siden oktober er der fremgang på verdensranglisten for Caroline Wozniacki, der i denne uge går en enkelt plads frem til nummer 24, hvilket er en enkelt placering bedre end i sidste uge.

Desværre er det ikke på grund af hendes egne resultater, da hun selv røg tidligt ud af WTA-turneringen Miami og dermed faktisk mister point på ranglisten. Men da flere af de spillere, som ligger i nærheden af danskeren gjorde det samme, er hun rykket en plads frem.

Helt konkret er det tyske Andrea Petkovic, der taber så mange point, at hun går syv pladser tilbage til nummer 28 i verden, som er årsagen til Wozniackis lille skridt opad.

Toppen uændret

Øverst i hierarkiet finder man fortsat Serena Williams. Ugens højdespringer er hviderusseren Victoria Azarenka, der har vundet to store turneringer i træk i USA og er oppe som nummer fem i verden. Før dem lå hun nummer 15.

Hos mændene ligger Novak Djokovic suverænt nummer et på verdensranglisten. Han har over dobbelt så mange point som Andy Murray på andenpladsen.