Game on! Sharapova ledig på markedet

Så kan jagten igen begynde. For i weekenden kom det frem, at verdens største kvindelige sportsbrand, Maria Sharapova, er blevet single efter at have dannet par med Grigor Dimitrov i et par år. Det var den 23-årige bulgarske herrer-spiller, der bekræftede rygterne om, at de to er splittet op.

  • Vi har oplevet mange vidunderlige stunder sammen, og jeg ønsker hende alt mulig lykke fremover, fortalte Dimitrov ifølge tennis.com

Sharapova selv har været tavs, men efter hendes ferie i Montenegro, hvor Dimitrov ikke var med, har der ikke været meget tvivl, og nu er bruddet så blevet officielt, og jagten på den langbenede russer kan begynde.

Ligesom resten af tennistoppen holder Maria Sharapova ferie i øjeblikket, men er tilbage på banen igen i midten af august, hvor hun deltager ved Rogers Cup i Canada.

Sidst i august er Maria Sharapova naturligvis på plads i New York, hvor hun sammen med Serena Williams, Simona Halep, Petra Kvitová, Caroline Wozniacki og resten af tennis-toppen står klar til at spille US Open.