Hvor langt kommer Wozniacki ved US OPen?

Hvis du er vild med den danske tennisdarling Caroline Wozniacki, bør du helt sikkert se med, når hun spiller sin første kamp ved US Open. Du kan streame Caroline Wosniackis kamp imod Taylor Townsend live online!

Værste i ni år

Der var mange som synes, at det var forfærdeligt, da Caroline Wozniacki efter bruddet Rory McIlroy var nede og rode som nummer 18 i verden. Men dengang i 2014 kæmpede hun sig tilbage i anden del af sæsonen. Hun sluttede som nummer fem i verden og spillede en fremragende turnering ved US Open. Her tabte hun finalen til veninden Serena Williams, men inden da havde Wozniacki leveret flotte resultater.

Men hvis en placering som nummer 18 i verden var en sportsligt deroute, så er der slet ikke ord for den situation, hun befinder sig i lige nu.

Der er næsten gået et årti siden Caroline Wozniacki sidste var at finde i den ende af verdensranglisten, som hun gør lige nu. Den tidligere verdensetter har været i pointmæssigt frit fald de sidste år og ligger i denne uge nummer 74 i verden.

Helt præcist var det i september 2007, hvor en ung dansk pige havde travlt med at erobre verden. Denne gang er situationen en helt anden.

I forhold til sidste uge er hun faldet 23 pladser tilbage på listen, da hun ikke formåede at forsvare de mange point, som hun havde samlet i New Haven sidste år.

Skal møde kvalifikationsspiller

Faldet på ranglisten betyder også, at hun er blevet overhalet af svenske Johanna Larsson i kampen om at være den bedste spiller i Norden. Svenskerne ligger nummer 47.

Der er altså ikke mange ting, der går Carolines vej, inden hun træder ind på det anlæg, som gennem hendes karriere har budt på de største sejre.

To gange har hun været i finalen og måske kan US Open igen give hende et boost op af ranglisten, men det bliver svært.

I første runde skal hun møde den amerikanske kvalifikationsspiller Taylor Townsend. Det er på papiret en spiller som danskeren ikke bør have problemer med, da amerikaneren ligger nummer 146 i verden.

De to har møde hinanden to gange, og begge gange er det blevet til sejr til Caroline Wozniacki.

Omvendt må man også bare erkende, at i øjeblikket kan hun tabe til alle pigerne på tennisturen.

Skal bruge selvtillid

Kommer hun forbi første runde, venter der allerede i anden runde en svær modstander. Her ligner det med stor sandsynlighed den 9. seedede russer Svetlana Kuznetzova, som senest besejrede danskeren i 1. runde ved Wimbledon 7-5, 6-4 for få måneder siden, der venter.