Nadal møder ond ånd i første runde

Man kan godt forstå, hvis Rafael Nadal går på banen ved US Open med en hvis portion sommerfugle i maven.

En ting er, at den 29-årige spanier har været voldsomt plaget af skader og det seneste stykke tid har været ude i en sandt point-raseri for at genetablere sig i toppen af verdensranglisten.

En anden ting er, at spilleren, som han skal møde i første runde, vækker forfærdelige minder. Nadal har mødt kroatiske Borna Coric en enkelt gang før, og det var tilbage i oktober sidste år i Schweiz.

På det tidspunkt havde den tidligere verdensetter besluttet at lægge sig under kniven, når det sluttede i Schweiz og få styr på det skadeshelvede, der drillede ham i store dele af sidste sæson.

Dengang blev det, det kroatiske stortalent, som blev stopklods. Det kan ham meget vel blive igen i New York, hvis Nadal ikke formår at finde melodien. Det 18-årige stortalent var tæt på at opnå en seedning til turneringen og må siges at være lidt af en skrækmodstander i første runde, hvilket da også er noget, Rafa godt er klar over.

  • Coric er helt sikkert en af de spillere, der er fremtiden for vores sport. Men jeg spiller godt, forsikrer Nadal ifølge tennis.com.

Om det er pressen eller sig selv, han prøver at overbevise er uvist, men faktum er, at det bliver super spændende at se Rafael Nadal på US Open live stream!