Nedturen fortsætter for Caroline

Det vil være synd at sige, at 2016 har været et godt år for Caroline Wozniacki. Oprindeligt var planen, at hun ville spille færre turneringer for på den måde at være klar til de store.

2016 skulle være året, hvor drømmen om at vinde en Grand Slam skulle gå i opfyldelse for Caroline Wozniacki. Men allerede seks uger inde i året har danskeren måtte ændre sine planer, da hun mangler kamptræning.

Men heller ikke deltagelsen i lavere rangerede turneringer ser ud til a være løsningen for Wozniacki. I denne uge var det planen, at hun skulle have spillet i St. Petersburg. Men her blev anden runde både hendes første og eneste optræden i Rusland.

Danskeren tabte til Dominika Cibulkova i to sæt med cifrene 4-6, 5-7. Cibulkova er ellers den spiller, som Caroline Wozniacki har slået flest gange i karrieren. Ni gange er det blevet til sejr tidligere, men lige lidt hjalp det torsdag aften.

Nederlaget betyder også, at hun er i fare for at ryge endnu længere ned på verdensranglisten end hendes nuværende placering som nummer 18.