Real Madrid bakker Nadal op i dopinganklager

Torsdag i sidste uge smed den tidligere franske minister for sundhed og sport, Roselyne Bachelot, lidt af en bombe, da hun mere end antyder, at den spanske superstjerne Rafale Nadal skulle have leveret en positiv dopingprøve tilbage i 2012.

Bachelot påstod på fransk TV, at Nadals skadespause på syv måneder tilbage i 2012 højst sandsynligt var på grund af en positiv dopingprøve.

Bakkes op i Spanien

Siden da har Nadal, som i sin karriere blandt andet har vundet 14 Grand Slam-sejre, fået støtte fra se mest prominente sportsnavne fra hjemlandet.

Blandt andet har FC Barcelonas cheftræner, Luis Enrique, været ude med en støtte erklæring. Det samme har den spanske fodboldlandstræner Vicente del Bosque, den spanske olympiske komite og senest også Real Madrid. Kongeklubben kalder beskyldningerne både uretfærdige og uacceptable.

Også klubbens franske manager har været ude med støttende ord.

  • Jeg er ked af, hvad der bliver sagt. Alle, som kan lide sport, kan lide Rafael Nadal, lige meget om man er fra Spanien, Amerika eller Frankrig. Han er spektakulær, lyder det fra Zinedine Zidane.

Rafale Nadal er en af de mange prominente fans af Real Madrid, og han er æresmedlem af klubben.