Se Serena Williams Caroline Wozniacki Live Stream | US Open 2014

Hvis du er helt tosset med tennis i verdensklasse, anbefaler vi, at du følger med på US Open 2014 live stream!

Det sidste brag

US Open er rosinen i pølseenden, når det gælder de fire store Grand Slams, og nu kan vi se frem til Serena Williams Caroline Wozniacki live stream!Den foregår jo i verdens fedeste by, New York City, på det berømte anlæg i Flushing Meadows, hvor mangen en gude-bold er blevet tæsket over det stramme net. Man startede faktisk helt tilbage i 1881 med US Open, som blev spillet ude på Rhode Island, og det blev efterhånden et problem, for de fleste foretrak at komme ind til byen, der aldrig sover.Det kom man i 1915, men det var ført i 1978, at man kom til Flushing Meadows-anlægget, som går for at være noget af det lækreste, man kan komme ind og spille på.

The first frontier

US Open har på mange måder været en foregangsturnering, når det gælder Grand Slam. Det var den første af de store events, der indførte tie-break ved 6-6 og også tie-break i afgørende sæt, hvor man andre steder spiller til der er to points forskel i det sidste sæt.I 1973 indførte man ens pengepræmier for mænd og kvinder, da vinderne kunne få hele 25.000 dollars for en sejr. Desuden var man de første til at indføre lys på banen, så man fra 1975 kunne spille om aftenen.I 1978 flyttede man til Flushin Meadows og begyndet at spille på hard court, hvor man indtil da havde spillet på græs og ler. Legenden Jimmy Connors er således den eneste mand, der var vundet på alle tre underlag.

Favoritterne

Igen i år vil der være kamp til linjerne, når der skal kæmpes om trofæet hos både damer og herrer. På spindesiden vil Serena Williams altid stå som favorit i en turnering, som hun har vundet fem gange og de sidste to år i træk.Men også spillere som Maria Sharapova, Simona Halep, Li Na, Petra Kvitova, Agnieszka Radwanska eller det nye franske stjerneskud Eugenie Bouchard kan gøre amerikaneren rangen stridig. Og så har Caroline Wozniacki jo vist storform på hard court inden denne turnering.Og netop den danske tennis darling er klar til Serena Williams Caroline Wozniacki live stream i et brag af en finale.Hos mændene er den forsvarende mester Rafael Nadal desværre ude med en skade. Derfor ligger det til Novak Djokovic eller Andy Murray, som begge har vundet turneringen. Men man skal selvfølgelig ikke afskrive Roger Federer, som har vundet US Open fem gange i træk, og spillere som Stan Wawrinka, David Ferrer eller Jo-Wilfred Tsonga.

Sådan ser du Serena Williams Caroline Wozniacki Live Stream

Lav en konto på Bet365.com, og så er du klar til Serena Williams Caroline Wozniacki live stream. Det kan ikke være nemmere, og hvis du vil være sikker på at se Serena Williams Caroline Wozniacki live stream, så er du kommet til det rette sted. På den måde får du kampen i den bedste kvalitet, og du kan sidde i fred og ro med din pc i stuen, arbejdsværelset, soveværelset, altanen eller sommerhuset, mens du ser Serena Williams Caroline Wozniacki live stream.

Se tennis hos Bet365 gratis

    1. Gå til Bet365 og opret din gratis konto
    2. Klik på ‘Sportsbook’ og vælge så ‘Live Betting’
    3. Vælg din favorit kamp og begynd at se den
      *Du skal have penge på din konto for at bruge den gratis service.

Se live tennis hos Bet365 her!