Serena knust i Miami

Det er ikke mange dage siden, at Serena Willimas rundede karrierens sejr nummer 750, da hun slog Zarina Diyas fra Kasakhstan ved WTA-turneringen i Miami.

Sejren betyder, at verdensranglistens nummer et er dermed en af bare syv kvindelige tennisspillere, der har vundet mindst 750 kampe på WTA-touren.

Det så da også ud til, at hun skulle krybe endnu længere op på listen over kvinder med flest sejre, da ingen af de andre seks er aktive længere, og Lindsay Davenport er nummer seks på listen med 753 sejre.

Rystet af russer

Med det bliver der ikke noget af i denne omgang. Højst uventet røg amerikaneren nemlig ud af WTA-turneringen i Miami til russiske Svetlana Kuznetsova, der vandt i tre sæt med cifrene 6-7, 6-1, 6-2. Williams åbnede med at få kæmpet sig til en sejr i tie-break i første sæt, men blev reelt set udspillet i de to næste. En samlet sejr var aldrig på tale.

Nederlaget betyder også, at Williams ikke får sin niende titel i turneringen i hjemlandet, og det er noget, hun kan takke sig selv for.

Normalt er hun dronningen af serven, men imod Kuznetsova lavede Williams hele ni dobbeltfejl og lod sin modstander komme til intet mindre end 15 breakbolde.