Serena melder sig ok til US Open

I sidste uge måtte verdens suverænt bedste kvindelige tennisspiller, Serena Williams, trække sig fra WTA turneringen i Båstad med en skade. Det var uden tvivl noget af en bet for arrangørerne, der ellers have gjort lidt af et scoop med at hive den suveræne amerikaner til Sverige. Dog kan de glæde sig over at have fået masser af eksponering alligevel, da Serena ikke var fedtet med at lægge billeder af sig selv på de sociale medier.

Spekulationerne i gang

Traditionen tro gik der ikke længere tid end, det tager at stave til ø, førend alverdens eksperter begyndte at spekulere i, om US Open nu var i fare for at lide samme skæbne som Swedish Open, altså at skulle undvære ”The Queen og the Court”.

Meldingen lød efterfølgende, at hun har overbelastet albuen og har brug for en ugers pause. Noget hun selv bekræfter på det sociale medie Facebook hvor hun samtidig forsikrer Serena om, at hun nok skal nå at blive klar.

  • Lige så sjovt det har været de seneste cirka otte uger, så har jeg brug for at lade min albue hele. Jeg er helt sikker på at jeg vil være klar til resten af sommeren, men lige nu er jeg nødt til at tage en uge fri, skriver hun til sine fans.