Stopper Sharapova?

De seneste otte måneder har Maria Sharapova kun deltaget i tre turneringer på grund skader. Søndag fortalte holdet bag den russiske tennisstjerne, at hun vil komme med en vigtig meddelelse mandag aften. Sharapova holder pressemøde mandag kl 20.

Den vigtige meddelelse har fået de internationale tennismedier til at gå amok i spekulationer om, at hun måske har spillet sin sidste tenniskamp på højst plan.

Ved siden sin karriere på tennisbanen har Sharapova en yderst succesfuld karriere i forretningsverdenen, og hendes eget brand Sugerpova er en stor del af, at hun de seneste 11 år har toppet listen over de bedst betalte kvindelige sportsstjerner. Alene i 2015 tjener hun i nærheden af 140 millioner kroner.

Maria Sharapova slog igennem i 2004, hvor hun blev den tredje yngste vinder af Wimbledon nogen sinde. Hun var smuk, charmerende og kunne spille tennis. Kort sagt en drøm for sporten og sponsorerne.

Siden da har hun vundet fire Grand Slams: US Open i 2006, Australian Open i 2008 og French Open i 2012 og 2014. Men nu kan det hele altså være slut.