Store skadesproblemer truer Australian Open

Nedtællingen til årets første Grand Slam er gået i gang. Om en uge skal hele tennis-toppen samles i Melbourne for at dyste om Daphne Akhurst-trofæet for kvindernes vedkommende, mens mændene kæmper om Norman Brookes-pokalen.

Men turneringen er i alvorlig fare for at misse nogle af sportens største spillere. Der er nemlig store skadesproblemer hos de seks bedste kvindelige tennisspillere.

I sidste uge måtte Petra Kvitova trække fra turneringen i Sydney på grund af et maveonde. Det var anden uge i træk, at hun ikke formåede at fuldføre sit kampprogram. Kun nogle timer senere fulgte Agnieszka Radwanska trop i Sydney, da hun døjer med en drilsk skade i benet.

Problemer med venstre side

Men det stopper ikke her, for ingen af kvinderne i top-fire formåede af fuldføre deres planlagte turneringer. Serena Williams trak sig fra Hopman på grund en infektion i venstre knæ. Simona Halep sagde fra i Brisbane på grund af venstre ankel. Garbine Muguruza meldte afbud til samme turnering, da hun har problemer med venstre fod, og hos Maria Sharapova var det venstre overarm, der satte en stopper for deltagelsen i Brisbane.

Husk at du kan følge årets første Grand Slam på Australian Open live stream!