Størst chance i double

Helt som ventet har de danske tennissingler Mikael Torpegaard og Frederik Løchte Nielsen ikke kunne stille noget op i deres respektive kampe fredag mod Rafael Nadal og David Ferrer.

Den bedste chance for en dansk sejr finder man i doublen, hvis man skal tro den danske førstesingle Frederik Løchte Nielsen.

– Double er lidt mere tilfældigt, og der skal lidt mindre til at lave en overraskelse, hvilket jeg er et glimrende eksempel på, siger Frederik Løchte Nielsen med en humoristisk hentydning til triumfen i Wimbledon i 2012.

– Kan vi gøre sættene tætte og vinde nogle tiebreaks, kan vi drille dem. Der skal lidt mindre til. I double kan man nemmere skjule sine svagheder, tilføjer Løchte.

Det er ham og Thomas Kromann, som stiller op for Danmark i double. Til gengæld er det endnu ikke meldt ud, hvem de skal spille imod.

Den spanske holdkaptajn ville fredag ikke sætte navn på den spanske doublekonstellation. Men ifølge eb.dk forventes det, at Rafael Nadal og Fernando Verdasco stiller op sammen, da de har luftet planer om at spille sammen ved OL næste år.