Woznaicki trækker sig efter blodbad

Man troede efterhånden, at man havde hørt det hele. Men så dukkede denne historie op, og nu er det med at holde tungen lige i munden eller kniven lige i hånden:

Caroline Wozniacki har trukket sig fra WTA Elite Trophy i Zhuhai, Kina, efter at hun skar sig på en brødkniv, efter at hun havde bestilt roomservice…Det skriver eb.dk.

Jo, den er god nok. Hun skulle åbenbart bruge kniven til at åbne ”noget”, hvorefter hun skar sig så voldsomt i fingeren, at det blødte ud over det hele. Hun ville ikke sys, så hullet blev limet, og så dukkede hun op til kampen mod Svetlana Kuznetsova med et indbundet håndled og en underarm, der var bundet op.

Wozniacki tabte første sæt 5-7 og trak sig ved stillingen 2-2 i andet sæt.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Wozniacki helst ville havde været foruden denne turnering, som går for at være ”trøste-finalen” for de spillere, der ikke kom med til sæsonfinalen i Singapore. Hun var tvunget til at stille op eller få en klækkelig bøde på 300.000 kr.

Nu kan hun så flyve til Monaco med sin limede finger og holde sig en ferie.

I stedet for Woznaicki er Anna Karolina Schmiedlova, Slovakiet indkaldt. Hun er lige nu nummer 28 på WTA-ranglisten, mens Wozniacki er nummer 17.

WTA Elite Trophy er for de spillere, der sluttede fra nummer 9-20 i år, mens de otte bedste spillede sæsonfinale i Singapore. Den vandt Agnieszka Radwanska, Polen, som slog Petra Kvitova, Tjekkiet i tre sæt.