Wozniacki: Det handler bare om timing

Igen og igen og. Der er ikke en Grand Slam, hvor Caroline Wozniacki ikke får spørgsmålet om, hvorvidt hun snart vinder en af de fire store.

Men danskeren er meget tålmodig og er sikker på, at sejren venter rundt om hjørnet. Det siger hun i et interview med tyske Spox, som er bragt i Politiken.

– Jeg håber, det kun er et spørgsmål om tid, inden Grand Slam-sejren kommer. Jeg arbejder hver eneste dag ekstremt hårdt for at nå det mål, og jeg ved, hvad formålet er med hver eneste træning. Det er at blive god nok til at vinde en Grand Slam-turnering, der er noget af det eneste, jeg mangler at vinde i min karriere, siger danskeren.

Woznaickis bedste resultat på det røde grus i Paris er en kvartfinale tilbage i 2010, men det ryster ikke Miss Sunshine:

– Jeg har slået alle spillerne på WTA Touren og bevist, at jeg kan være med. Det handler bare om timing og være i absolut topform over to uger. Jeg tror på, at jeg er god nok til at vinde en Grand Slam. Jeg skal hele tiden forbedre mig og arbejde hårdt, så vil det ske på et eller andet tidspunkt, siger hun.

Danskeren møder i første runde italienske Karin Knapp, som hun har slået to gange før.