Live Stream Novak Djokovics kampe

Dansk Tennis live streaming bet365

 

En af de helt store

Den serbiske spiller er uden tvivl en verdensklassespiller. Ja, faktisk har legenden André Agassi udtalt, at Novak Djokovic, Rafael Nadal og Roger Federer nok er de tre bedste spillere, der nogensinde har været. Store ord, når man også tænker på spillere som Guillermo Vilas, Jimmy Connors, Bjørn Borg, Boris Becker, Pete Sampras og Agassi selv.

Men det kan dog ikke diskuteres, at Djokovic kommer i ”Hall of Fame”, når karrieren engang slutter. Allerede som fire-årig startede han med at slå til boldene, og da han var seks blev han kaldt ”Det største talent siden Monica Seles”.

Han kom hurtigt på en tennisskole i Tyskland og begyndte den professionelle karriere i 2003, hvor det blev til spredt succes. Talentet var dog uomtvisteligt, og i 2006 vandt han sin første ATP-titel med Dutch Open.

 

Elsker Australian Open

Siden har serberen ikke set sig tilbage, og nu begyndte det virkelig at rulle for ham. I 2007 slog han verdens nummer 3, 2 og 1 lige i træk, og det er ikke sket siden 1994, hvor tyske Boris Becker gjorde det samme. Becker, der i øvrigt er træner for Djokovic i dag.

I 2008 kom så den første store triumf, da han vandt Australian Open. I semifinalen slog han Roger Federer og blev med 20 år den yngste spiller, der har nået semifinalen i alle fire Grand Slams. I finalen var Jo-Wilfred Tsonga ikke nogen konkurrent, og det var første gang siden 2005, at en Grand Slam ikke var vundet af enten Federer eller Rafael Nadal.

Australian Open er hans yndlingsturnering, og han er den første mandlige spiller, der var vundet turneringen tre gange i træk.

 

Et vanvittigt højt niveau

2011 var et fantastisk år, som helt stod i Djokovic´ tegn. Serberen vandt Australian Open (igen), Wimbledon og US Open samt syv andre titler, heriblandt en rekord- femte World Tour Masters 1000, og så slog han rekorden for indtjening i single-rækkerne med $12 millioner.

Nadal blev slået i seks finaler af ”Nole” på tre forskellige underlag, og han måtte bagefter erkende, at det var det højeste niveau, han havde set tennis på.
Siden har han vundet prægtige kampe som Australian Open-finalen i 2012, som af mange betegnes som den bedste kamp nogensinde og Wimbledon-finalen i 2014, hvor han fik ram på alletiders champ, Roger Federer.

Nyheder om Novak Djokovic


Farvel, French Open

Så blev det et au revoir til årets anden Grand Slam, som foregik på det røde grus i Paris. French Open blev en kæmpe triumf for Novak Djokovic, som endelig den Slam, han manglede i samlingen, mens Serena Williams endnu en gang gik finalekold og ikke nåede op på... read more

Alle veje fører til Rom

Den næste store turnering for topspillerne inden French Open bliver den legendariske grus-turnering i Rom. Novak Djokovic har vist tænder i Madrid, som han vandt, men Rafael Nadal er ikke langt bagefter med fine sejre i Monte Carlo og Barcelona. Andy Murray slog Nadal i sidste uge, og det... read more

Djokovic tror på ren sport

Tennissporten er under beskydning i disse tider, hvor rygter om matchfixing og doping fylder mere end artikler om server og flugtninger. Nu tager en af sportens sværvægtere dog bladet fra munden og siger kritikerne imod. Det drejer sig om verdensetteren Novak Djokovic, som forleden viste tennis-”balls”. Uenig med Murray... read more

Djokovic tordner imod Agassi-rekord

Novak Djokovic fortsætter sin formidable stime i Miami og er klar til semifinale. Den suveræne serber vandt sin kvartfinale mod tjekkiske Tomas Berdych uden de store vanskeligheder. Sætcifrene lød 6-3, 6-3. Verdensranglistens nummer er forsvarende mester og har allerede vundet turneringen fem gange. Alt ligger klar til endnu en... read more
novak-djokovic

Fakta

  • Født: 22. maj 1987
  • Spillehånd: Højre
  • Professionel siden: 2003
  • Aktiv: Ja
  • ATP rangliste: 1